szerda, május 06, 2009

TE HOGYAN?

Álmomban sem gondoltam volna... így kezdtem minap egy szerkesztői levelet.

Hogy mit???

Egy szerkesztői levelet. Egy magazin szerkesztői levelét. Dömével, a barátommal ugyanis egy közös projektbe kezdtünk. Internetes baba-mama magazint indítunk. Hogy ilyen már van? Több tucat. Amitől több, amivel más, az az, hogy ez rólunk, nekünk, belőlünk íródik.

TE HOGYAN? - Csak őszintén!

Őszintén beszélünk arról, ami bennünk van: öröm-bánat, vágyakozás-ijedtség, kiváncsiság-fásultság, lelkesedés-tompaság. Minden, ami érint minket a babavárástól egészen a kisgyerekkorig, vagy akár később is. Praktikus kérdések és válaszok sokasága és sokfélesége. Hogy mindenki rátalálhasson a saját útjára, hogy Ő HOGYAN csinálja azt a dolgot. Hogyan éli meg, hogyan érzi meg, és hogyan jó nekik. Neki, a gyereknek és az egész családnak.

Érintünk nagyon gyakorlatias kérdéseket, és sokkal komolyabbakat is. Azt várjuk, hogy ez egy tartalmas, sokszínű, egymásra építő és épülő, egymást segítő és kiegészítő hely lesz. Ahol nem található meg A válasz, hanem SOK válasz és SOK lehetőség. Ahol mindenki elfér. Ahol mindenki lehet majd szerző, válaszoló és kérdező is. Ahol nincsen tabutéma, de van egymás véleményének tiszteletben tartása.

Nagy remények és várakozások vannak bennünk. Egy szerkesztőben főként a tartalmat, és a célt illetően. Dömében, aki a technikai háttérért felel inkább a részletek igényességét illetően. De mindkettőnkben közösen az olvasókat illetően. Hogy van ránk igény. Hogy RÁNK van igény.

http://www.tehogyan.hu

Nincsenek megjegyzések: