péntek, augusztus 14, 2009

Találkozások

Ez a nap a találkozások jegyében telt. Először is randim volt a fodrászommal, aki végre helyreigazította a fejem, aztán találkoztam egy kedves ismerősömmel, akivel eddig személyesen még nem, és hihetetlen jó órákat töltöttünk együtt. Nagyon jót beszélgettünk, és közben az volt a legjobb, hogy látszott, ismerjük már egymást. Jó az ilyeneket megélni.

A nap igazán lenyűgöző találkozása azonban (bocsi Melinda) az volt, amikor remegő gyomorral (tudjátok, amolyan első randis találkozós) nyitottam az ajtót nagymamámnál, és szemben állt velem a folyosón Villő, majd percekig csak öleltük egymást. És aztán mégegy ilyen, Benével, aki nem ölelt, csak közölte: "annyira hiányoztál, Anya!" majd később: "nagyon boldog voltam, amikor jöttél..." Együtt vagyunk, és így kerek a hét!

2 megjegyzés:

Cat írta...

Olyan jó olvasni az utolsó napok bejegyzéseit tőled :)
Nem tudom (vagy nem akarom :)) megmagyarázni, de tényleg tetszik, ahogy írsz a napjaidról.

Mtunde írta...

Köszönöm, jól esik ezt "hallani". Sajnos nem mindig akadnak olyan napjaim, amikor a gondolataimat meg és le tudom jegyezni, de ez a pár nap blogolás nekem is nagyon tetszett, így remélem, később is időt kerítek a naplóírásra is.