csütörtök, december 31, 2009

Áldott Karácsony

Nehéz lenne összeszedni, milyen is volt az idei karácsony, de az első szó, ami főleg 24-ről eszembe jut, az az áldott. Nálunk már reggel itt áll díszben a fa, alatta az ajándékok. A gyerekek őszintén örültek neki. És mi is nekik. Ajándékbontás, és játék után gyors és egyszerű ebéd következett, majd irány a pestújhelyi gyülekezet, és Laci bácsi, ahol a karácsonyi családi alkalom következett. Hihetetlen élmény volt, ahogyan kis ovisoktól kezdve nagy konfirmandusokig mondták az igéket, verseket, és igazi karácsonyi hangulatot hoztak nekünk a gyerekek. Ilyen kell mindig. :) Hazafele még megnéztük a város karácsonyi fényeit, és itthon már csak jászottunk, pihentünk. A következő 2 nap a nagyobb családi ünneplések jegyében telt. Mivel a mi gyerekeink a legkisebbek, persze elárasztották őket ajándékokkal amit ők nagyon is élveztek. :)

A 2 ünnep között is ünnepelgettünk, pihentünk, és én elkezdtem készülődni is. Így már nem olyan félelmetes, hogyan is készülök el 18-ig az anyaggal, mert látom, hogy menni fog. Ez egy kicsit oldotta a stresszt és a szorongást bennem, de lássuk be, ez már igazán csak akkor fog feloldódni, ha végre belerázódom a munkába ténylegesen. Addig még ott vannak az aggódó kérdőjelek, és az állandó biztatás, hogy menni fog azért...

Szilveszterre Polliékhoz mentünk Mányra. Nagyon családias volt, a gyerekek is nagyon élvezték, és mi is jókat tudtunk beszélgetni. Alig akartunk hazajönni, de azért már mindenkire ráfért egy kis pihenés. :)

Nincsenek megjegyzések: