péntek, január 21, 2011

A 3 éves

Ez a kis csöppség, aki nemrég bújt ki belőlem. (Na jó, ő nem akart kibújni, kiszedték) Szóval ez a kis csöppség most már nem is csöppség. Vasárnap lesz 3 éve, hogy megszületett, és 10 nap múlva már az óvodát kezdi. Nem tudnék most nagy összefoglalót írni arról, hogy mit is tud. 3 éves, ízig-vérig nő, néha szelíd kiscica, máskor vadmacska, ha akar, levesz bárkit a lábáról, ha nem, akkor véletlenül sem próbálkozik ilyennel. Játszik egyedül, másokkal, csacsog, beszél, mesél. Persze, vannak dolgai, amiken nehéz túllépni, néha nem is próbálunk, de ezek lényegtelen dolgok. Olyanokat tud mondani.... Én meg butus vagyok, és nem jegyzem le azonnal, pedig kéne. 

Villőnek van néhány kedvenc dolga. Elsősorban a cumi és a rongyi, ami csakis a sárga micimackós lehet. Még kész szerencse, hogy mikor az egyik elvásott, kaptunk ugyanolyat, amit azért először nem is akart elfogadni, mert nem volt elég puha még. De betört, és azóta elválaszthatatlan ettől is. De emellett imádja a különböző plüss figurákat, van néhány(ezer) kedvenc, akik az ágyában, táskájában kötnek ki. Meg még jó pár a polcon, akik közül néhány időnként lekéredzkedik. Ezek itt csak a jéghely csúcsa(i).
 De ez ő. Ragaszkodó típus. Végletekig. A lómániáját említettem már? Van neki! :)

Az még feldolgozható információ számomra, hogy a fiam 5 és fél éves, az valahogy már megy, de hogy a KICSI (és jelenleg legkisebb) 3 éves!!! az már keményebb falat. 

Nincsenek megjegyzések: