kedd, január 04, 2011

Galéria

Már hónapok óta mindig indulok Barkáék galériájában valamelyik alkotásommal, most éppen kettővel is. Nézelődjetek, mert annyira jópofa dolgok kerültek fel most is. (Mármint mások jópofa dolgai. :))

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Milyen érdekes volt olvasni az írásod, szinte a sors fintoraként hatott. Jómagam is 11 év után elhagytam a tanári pályát, hogy a céges világban érvényesüljek. Bár tanítani is nagyon szerettem, mint informatikus, adatbanki támogató is nagyon sikeres voltam, és imádtam, mígnem találtam egy nagyon szimpatikus hirdetést, és mint akit fejbe vertek, úgy ugrottam fejest bele. Soha életemben nem voltam ennyire felelőtlen, de ez megbabonázott, és hamarabb mondtam fel a régi helyemen, mint ahogyan az új helyen a szerződést aláírtam volna. Az új hely szerződése hideg-zuhanyként ért, addigi keresetem kb. felét jelentette. A teljes csőd jött volna. Így én, aki imádta a céges világot, kénytelen volt visszatérni a pedagóguspályára saját felelőtlensége miatt. Te pedig bár van új céges helyed, még mindig evidenciában tartod a visszatérést a tanári hivatáshoz, ami nagyon helyes és szép. És ebben az a fricska, hogy én vagyok, aki visszamondta a szerződést, és úgymond "átadta a helyet neked". :). Kíváncsi vagyok, hogy tetszik, milyen, hiszen én el sem kezdtem dolgozni benne.

Mtunde írta...

Nos, nekem ez a helyzet anyagilag nem jelentett visszalépést, így ebben nem volt kérdés. A hely és a munka pedig tetszik, és ötvözi azt, amit pedagógusként tudok, és amit egy másfajta környezet kihívásként jelent. Jól döntöttem, ezt tudom már most.
Viszont, ha nem gond, érdekelne, hogyan találtál rám? Hogyan jöttél rá, hogy én vagyok az? ezt mailben is megírhatod. :)

Névtelen írta...

Nagyon örülök, hogy tetszik. :) Komolyan! Nem titok, hogy találtam rád. Néha, néha felmegyek az oldalra, mintegy nosztalgiából, mi lett volna, ha... és ott olvastam a neved. Onnan meg már ide... :D Azt elhiszem, hogy tetszik, a légkör engem is megfogott. Nagyon kedves emberek dolgoznak ott, egy sráccal különösen összebarátkoztam (VG). Pár órát beszélgettünk, és képes volt kimondani, amit gondolok. Pl. rá nagyon sokat gondolok, holott kb. 3 alkalommal találkoztunk. Ha tetszik, és lelkes leszel, biztosan élvezni fogod. Sok sikert! :)

Mtunde írta...

Remélem, így ismeretlenül is, hogy a te dolgaid is jól alakulnak, és neked is végül jó helyed lesz! Annyira meghatározó, hogy hol dolgozunk.