péntek, augusztus 26, 2011

Salgóbánya-Hollókő

Idén is sokadmagunkkal Salgóbányán töltöttünk egy csendes hetet. Az idő sok kirándulásra adott alkalmat, még hazafele is ellátogattunk Hollókőre. A mindennapi rutinba pedig bekerült a fürdés a szálló medencéjében.

Virág és Villő

Csajok egymás közt - elválaszthatatlanok voltak

Polliékkal Salgó várábanOstromlók


Fent

és lent

Gyerekperspektíva

Bogicával

Hollókő


Falusi romantika

Alkony


Villő és az ő lába3 megjegyzés:

Juli, "the ultimate babysitter" írta...

Óóó, Salgóbánya... de fura, hogy mostantól ez is kimarad majd az életemből... talán egyszer majd ismét... résztvevőként, vagy, ha felnőtt(ek) a gyerek(ei)m. De addigra mindenki, akit ismertem, szintén felnő majd. Hiába, egyszer nekem is "fel kell nőni", "önállósodni". Cserébe persze itt lesz ez a pici baba - aki végre nekem mondja majd, hogy "mama" - meg majd reményeim szerint később a testvérei is. De valahogy az mégsem lesz ugyanaz, ezeket a kicsiket, akiket még ismerek, de akik várhatóan egyre kevésbé emlékeznek rám, nem hozhatom vissza. Fura érzés.

Mtunde írta...

Óóó, dehogynem, már jövőre is jöhetsz! :) És az is egy különleges érzés, amikor azok a gyerekek vigyázzák a te gyerekeidet, akikre egyszer te pásztoroltál. Olyan állandóság érzése van az embernek!

Juli, "the ultimate babysitter" írta...

Az tuti! Már az elmúlt években is vicces volt, hogy páran a kamasz lánykákból beálltak vigyázni, olyanok is, akikre még én vigyáztam kamaszként... :-). Pl. a "kis" T. Melinda, akire babakorában sokszor vigyáztam a megőrzőben, most meg már 14 év körüli kamaszlány és ő vigyáz a mostani kicsikre. De vannak még jó páran ilyenek. :-) Igen, ez tényleg érdekes érzés...
Hát remélem, tényleg eljutok-eljutunk a közeljövőben résztvevőként is a csendeshétre, férjem sincs alapvetően ellene, én meg azóta kíváncsi vagyok, milyen lehet résztvevőként ott lenni, mióta először mentem Salgóbányára vigyázni. Egyébként azok is jópofa esetek voltak, mikor egyik évben még pesztrált velünk egy adott lány, következő évben meg már az ő gyerekét is pesztráltuk. :-)